APL GO АКУМУЛИРАЩИ НАНО ДРАЖЕТА

“АКУМУЛИРАНЕ НА СИЛАТА” – БЪРЗО, ЕФЕКТИВНО, УДОБНО И ВКУСНО!

Ново поколение клетъчни храни под формата на кристални дражета

APL дражетата са ново поколение храна на ниво клетъчно усвояване, които нямат аналог. Осигуряват на организма необходимите витамини, минерали, микроелементи и всичко, което природата ни е предоставила чрез своите растителни видове.

Създател на технологията ACUMULLIT SA (акумулиране на силата) е италианецът – Джовани Густо, който я разработва повече от 25 години, в някои от най-добрите Европейски лаборатории.

Компанията APL представя своята уникална продукция за поддържане на здравето и красотата. Продуктите се предлагат в над 52 държави от 8 години. Сред основните държави са: Америка, Германия, Австралия, Англия, Франция. Основната цел на ръководството на компанията е непрекъснато развитие и движение напред. Асортиментът се допълва регулярно: политиката на компанията е насочена към постоянно откриване, тестване и извеждане на пазара на най-иновативни разработки от цял свят. С продуктите на APL качеството на живота ви се повишава до напълно ново ниво.

дражета APL GO
дражета APL GO

Уникалната технология позволява достигане до максималната концентрация на необходимите витамини, обличайки ги под формата на малки дражета. Можете да приемате ценен витаминен комплекс по всяко време и на всяко място – без таблетки, капсули, чаши, течности за разреждане на прахчета. За да възстановите жизнената си енергия, за да подобрите здравословното си състояние, за да съхраните красотата, за да станете по-млади, просто трябва да се насладите на вкуса на акумулиращите дражета APL GO.

За разлика от лекарствените препарати, дражетата не предизвикват странични ефекти и пристрастяване. Предозирането им също е изключено. Уникалните продукти от APL не са хомеопатични средства, а оптимално подбрани комплекси на основата на екстракти от лечебни растения и плодове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *